Känslan av lättnad

Idag har jag verkligen RÅPLUGGAT, hela jevla dagen förutom att duscha. Jag är så utmattad och med tanken på att jag måste plugga ännu mer den här kvällen gör mig äcklad. Men man ska tänkte på den ljusa sidan! Jag lär mig ju.. Och känslan av lättnad är störtskön!

Fishy-fish-fish

Nu har jag haft en paus från plugget genom att måla lite och nu ska jag tillbaka till skrivbordet och fortsätta!


Vår färger

Tänkte visa er vad jag köpte i torsdags.

(Från vänster) Ögonskugga - Lucky green och Phloof! av Mac.
Maskara - Max lashes, black av MUS (Make up store)

Ville bara dela med mig

Hej, Viola här! Jag kom på att jag ALDRIG har sagt mitt namn här på bloggen och det var ju sunkigt.. Så nu ska jag berätta en histora, naah, egentligen inte, bara lite fakta. Julia är mitt riktiga namn, men jag skulle egentligen hetat Viola, eller det var ett förslag. Vissa kallar mig det nu och jag föredrar det namnet före mitt riktiga.

När jag kom hem i torsdags satte jag mig vid datan och letade lite musik. Och då hittade jag Cults, asbra band, förvånad över att jag inte visste vilka de var först. Men jag kände igen några låtar av dem.
Jag ville bara dela med mig av den här fina låten av dem.


Här är en random bild på mig och Minette, på min pappas fest i september, tyckte den var cool.

My wizard shoes

Igår orkade jag inte cykla hem så idag hämtade jag cykeln som jag lämnade utanför Minettes hus. Vi passade på att ta lite bilder med hennes lilla lila kamera. Köpte ett par skor från Scorett i onsdags med mamma, behövde verkligen vårskor, förutom stövlar då.

Shoppat

Hej, nu är jag hemma hos Minette från att ha varit ute och shoppat! Köpte inte så väldigt mycket, i alla fall inte allt som stod på min lista. Kommer göra ett inlägg om vad jag köpte senare. Här får ni festa på lite bilder som vi hann ta på stan.


Om ungefär en kvart..

..ska jag cykla till bobo (Minette) och sedan ska vi gå och shoppa! Behöver lite saker, bl.a: en ny mascara, KLÄDER och ett par färgglada hörlurar. Inte säker på att jag hittar allt, eller har råd med allt, men det är det jag ska söka efter i alla fall. Kommer nog fota allt jag köpt och skriva ett inlägg om det sen.